Lash Volume Lift

Wat is Lash Volume Lift?

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, liften en volume te geven zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Bij de behandeling maken we gebruik van siliconen pads en een milde maar effectieve lotion waarmee de wimpers vanaf de wortel worden gelift. Als finishing touch worden de wimpers geverfd en wordt er na de behandeling een verzorgende crème aangebracht met keratine, collageen en vitamine E. De prachtige vorm blijft minimaal 5 tot 8 weken behouden.

Bent u allergisch voor de lijm die ze bij wimperextensions gebruiken? Ook dan is Lash Volume Lift een perfecte oplossing! Het geeft geen irritatie aan de ogen en het geeft een voller effect dan alleen met mascara. Daarnaast biedt het een lang draagplezier vergeleken met wimperextensions en heeft het weinig onderhoud nodig.

Wat is het verschil tussen Lash Volume Lift en wimperpermanent?

Met wimperlifting volgens de Lash Volume Lift-methode liften wij natuurlijke wimpers via een unieke behandeling met siliconen pads. We maken geen gebruikt van schadelijke wimperkrultangen, die wel gebruikt worden bij wimperpermanent. De klemmen en rollers die gebruikt worden bij wimperpermanent, kunnen zorgen voor broze wimpers. Hierdoor breken de wimperhaartjes sneller af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus een zachte en veilige behandeling, die geschikt is voor elke wimpersoort- en lengte.

Prijs

De behandeling kost: €45,- inclusief verven van de bovenste wimpers. Bekijk gerust onze prijslijst voor meer informatie.

Voordelen 

  • Resultaat 5 tot 8 weken zichtbaar
  • Mascara aanbrengen is niet meer nodig
  • Na de behandeling hoef je geen wimperkrultang te gebruiken
  • Het resultaat voelt licht en natuurlijk aan
  • De ogen lijken groter
  • De behandeling geeft een natuurlijke uitstraling
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Lash Volume Lift is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
  • Klanten die allergisch zijn voor wimperextensions, kunnen toch volle, gekrulde wimpers krijgen zonder gebruik van mascara. In de producten van Lash Volume Lift van Perfect Eyelash zitten namelijk geen stoffen die in wimperextention-lijmen zitten
  • Lash Volume Lift is ook geschikt voor klanten die om andere redenen geen wimperextensions willen, maar wel vollere en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling.
Voor-na Lash Volume Lift
Voor-na Lash Volume Lift
Open chat
Hallo, wilt u een afspraak maken of kan ik u ergens anders mee helpen?