Schoonheidssalon Leersum

Beauty Salon Heuvelrug is een schoonheidssalon, gevestigd in leersum. In onze salon komen specialisaties, huidverbetering en wellness samen. Behandelingen waarvoor u bij schoonheidssalon Leersum onder andere een afspraak kunt maken zijn:

Over de schoonheidssalon Leersum

Beauty Salon Heuvelrug was voorheen Beauty Salon Petra van Ewijk sinds 1993. In 2020 is Petra met haar dochter Babs samen gaan werken. Toen is het idee ontstaan om onder een nieuwe naam te gaan werken. Beide schoonheidsspecialisten brengen hun eigen specialisaties met zich mee. Zo is Petra onder andere gespecialiseerd in het definitief ontharen en Babs in de Lash Volume Lift. Wilt u meer weten over Petra en Babs? Kijk dan eens op de pagina ‘Over ons‘.

Schoonheidssalon Leersum

PUURR

De schoonheidssalon Leersum is tevens een PUURR salon. Dit houdt in dat onze salon gebruikmaakt van de huidverzorgingsproducten van PUURR. Ook geven wij diverse PUURR behandelingen. Wij maken gebruik van PUURR producten, omdat deze producten:

  • geen onnodige toevoegingen bevatten
  • een natuurlijk karakter hebben
  • niet op dieren zijn getest
  • vrij zijn van parabenen en minerale oliën
  • een toegankelijke prijs hebben
  • lucht- en lichtdicht verpakt zijn, waardoor de werkstoffen optimaal blijven

 

Afspraak maken

Een afspraak maken bij schoonheidssalon Leersum gaat het makkelijkst via WhatsApp. U kunt ons telefonisch bereiken, maar om de rust tijdens de behandelingen te waarborgen vragen we u om een WhatsApp bericht te sturen. Iedere klant kan op deze manier ongestoord een behandeling ondergaan. U kunt ons een bericht sturen door gebruik te maken van de WhatsApp button (rechtsonder in het scherm).

De schoonheidssalon is open op afspraak, zowel overdags als ’s avonds. Heeft u vragen of wilt u weten waar we precies in Leersum gevestigd zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Open chat
Hallo, wilt u een afspraak maken of kan ik u ergens anders mee helpen?