Behandelingen Beauty Salon Heuvelrug

U kunt bij Beauty Salon Heuvelrug terecht voor de volgende behandelingen:

PUURR behandelingen

PUURR gezichtsbehandelingen

PUURR is een product waar wellness en huidverbetering samenkomen. U kunt bij ons terecht voor 5 PUURR gezichtsbehandelingen.

PUURR Expert biopeeling

PUURR Expert Biopeeling Ritueel

De Biopeeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat o.a. Acetyl hexapeptide-8 en Matrixyl3000. 

Behandeling Collageen Draden

Collageen draden Treatment

Met een Collageen draden Treatment wordt het collageen in de huid gestimuleerd. Daardoor verminderen de rimpels. Bekijk meer over deze behandeling.

Collageen Supplementen

Skin for Skin Collageen Supplementen

Beauty Salon Heuvelrug biedt nu ook Collageen supplementen met vitamine C en Hair supplementen met biotine, seleen en zink aan in de salon.

Aloe vera behandeling

Aloë Vera Treatment

In de salon gebruiken wij pure Aloë Vera gel die wij zelf oogsten uit het blad. Verser en natuurlijker wordt het niet.

Definitief ontharen IPL methode

Definitief ontharen (IPL-methode)

Met de MEDCOS IPL-methode verwijderen we haartjes definitief. Klaar met ingegroeide haartjes op oksels, benen, of bikinilijn?

Microneedling behandeling

Microneedling

Philings microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen zonder beschadiging aan de opperhuid. De Philings pen heeft…

Plasmalift

Plasmalift

De Phi-Ion plasma behandeling/plasmalift is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid…

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die huidverbeterend en ontspannend werkt. Door het stimuleren van het bindweefsel worden cellen…

Lash Volume Lift behandeling

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, liften en volume te geven zonder gebruik te maken van…

Pedicure behandeling

Pedicure

Wilt u dat uw voeten er weer verzorgd uitzien? Maak dan een afspraak voor een pedicure. Tijdens de behandeling verwijderen wij eelt, frezen..

Japanse massage behandeling

Japanse massage

De Japanse gezichtsmassage is een zeer verfijnde massage die zorgt voor een frisse uitstraling. Er wordt extra aandacht besteed aan de huid en bloedcirculatie. 

Acne behandeling

Acne

Heeft u last van acne? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Tijdens de behandeling geven we u advies hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.

Hars behandeling

Harsbehandeling

Met een harsbehandeling wordt het haar met wortel en al verwijderd. U kunt uw benen, armen, oksels, rug, gezicht en bikinilijn laten harsen.

Open chat
Hallo, wilt u een afspraak maken of kan ik u ergens anders mee helpen?