Skin for Skin Collageen supplementen

Wil je niet alleen je huid verzorgen van buitenaf maar ook van binnenuit? Beauty Salon Heuvelrug biedt nu ook Collageen supplementen met vitamine C en Hair supplementen met biotine, seleen en zink aan in de salon. Een prachtige extra ondersteuning voor bij je dagelijkse huidverzorging of bij een Collageen draden Treatment kuur.

Naast de supplementen bieden wij ook heerlijke verzorgingsproducten aan van Skin for Skin, deze bevatten ook collageen.

Wat is collageen?

Collageen is het meest belangrijke eiwit in ons lichaam en is te vinden in onze botten, gewrichten, bindweefsel, spieren, darmflora, huid, haar en nagels. Collageen zorgt voor stevigheid, herstel en elasticiteit van het weefsel. Na ons 25e levensjaar neemt de aanmaak van het natuurlijke collageen af. Na het 40e levensjaar is dit al met 25% afgenomen en na ons 60e levensjaar is de productie al afgenomen met zo’n 50%. Het gevolg hiervan is:

  • Rimpelvorming
  • Huidverslapping
  • Huid is minder weerbaar tegen invloeden van buitenaf
  • Botten, kraakbeen en bloedvaten kunnen minder goed functioneren
  • Conditie van de huid word slechter
  • Haar en nagels worden brozer 

 

Waarom Skin for Skin supplementen?

Vanuit een duurzaamheidsvraag van het moederbedrijf VariaVis, is Skin for Skin ontstaan. De gevangen vis uit de Noordzee door eigen Urker vissers, wordt voor maar 50% gebruikt voor de voedingsindustrie en daardoor blijft er reststroom over. Tegenwoordig eet de consument alleen geprepareerde visfilet, waardoor onder andere de huid van de vis als restant over blijft. De huid van de vis zit boordevol waardevolle voedingsstoffen. Uit deze huid haalt Skin for Skin de waardevolle stoffen, waaronder collageen.

De manier waarop Skin for Skin hun collageen uit de reststroom halen is een 100% natuurlijke en gepatenteerd proces. Door deze methode krijg je natief collageen. Wat betekent dat het collageen intact blijft en de structuur heel. Dit is in tegenstelling tot hydrolisaat, waar het collageen is verknipt door verhitting, toevoeging van zuren en/ of chemicaliën, die andere collageenproviders meestal gebruiken bij hun extractieproces.

COLLAGEEN / HAIR SUPPLEMENT

30 pcs. *€25,95
60 pcs. *€23,95
90 pcs. *€21,95
*prijzen per maand

Open chat
Hallo, wilt u een afspraak maken of kan ik u ergens anders mee helpen?